top of page

Blog  

Kauden 2021 Aloitus

Tämä kausi osoittautui ainutlaatuiseksi tiimimme historiassa. Se toi mukanaan paljon haasteita, rajoituksia ja kasvumahdollisuuksia. On selvää, että ympäri maailman suurin osa Formula Student -tiimeistä löysi itsensä samankaltaisesta tilanteesta.


Tiimimme on tehnyt osansa koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Tilanne on kuitenkin vaikuttanut paljon kautemme aloitukseen, varsinkin uusien jäsenten rekrytointiin. Tiimimme on onnistunut rekrytoimaan uusia jäseniä, mutta heidän integroituminen tiimiin on osoittautunut hankalaksi, sillä suurin osa työstä, lukuunottamatta pakollista valmistus- ja kokoonpanotyötä, tehdään etänä. Tämän seurauksena mahdollisuudet kasvokkaiseen vuorovaikutukseen tai vaikkapa yhteisiin lounaisiin ovat jääneet hyvin vähäisiksi.


Nämä haasteet ovat osoittaneet, kuinka tärkeitä hyvät kommunikointitaidot ja empatia ovat. Myös tiimin johto löysi itsensä tilanteesta, jossa joustavuus ja avomielisyys olivat välttämättömiä; täytyi keksiä keinoja, joilla varmistetaan, että tiimi toimii kuten sen kuuluukin, ja positiivinen työympäristö säilyy.


Joulukuun 12. Päivänä uusien jäsenten koeaika loppui. Koeaikaan kuului tehtäviä, jotka kaikkien uusien jäsenten täytyi suorittaa osa-aluevastaavien ohjauksessa, ja joilla he osoittivat, että heiltä löytyy motivaatiota ja omistautuneisuutta tiimin virallisiksi jäseniksi. Koeajan aikana täytyi myös läpäistä Formula Student Germanyn sääntöihin perustuva koe, sillä nämä säännöt täytyy osata auton osia suunniteltaessa.


Tiimissämme on nyt 22 uutta aktiivista jäsentä. Haluamme toivottaa heidät kaikki tervetulleiksi, ja toivomme, että tämä matka opettaa heille paljon.

Commentaires


bottom of page